VCA gecertificeerd

 

Elektriciteit

Aannemers elektriciteit worden vaak geconfronteerd met planningsproblemen. Stijlwanden moeten nog worden geplaatst, elektrische kasten zijn nog niet af, etc. De ene moment hebt u nood aan elektriciens en andere keren moet u zien om ze aan het werk te houden. Herkenbaar?

Wij bieden u hiervoor de oplossing. Met onze ervaren elektriciens kunnen wij specifieke opdrachten uitvoeren ter ondersteuning in deze uitdagende periodes naar de oplevering toe van uw werven.

DSP - Technics is gespecialiseerd in outsourcing van professioneel uitgeruste, goed opgeleide en VCA*- gecertificeerde elektriciens. Dit zowel voor korte als voor lange termijn, individueel of in ploegen. 

Elektrische installaties

U bestelt de materialen en onze vakmensen zorgen voor de installatie volgens uw plannen en wensen. Onze meerwaarde zit in onze mensen, niet in de materialen.

Bordenbouw en industriële aansluitingen

Wij kunnen u ondersteunen bij de bekabeling van elektrische borden in uw bekabelingsatelier. Dit zowel voor industriële borden als voor modulaire borden voor de bouw. In samenspraak met u bekabelen onze bordenbouwers de borden volgens uw kleurcodes, nummeringen en materialen. Onze industriële elektriciens kunnen eveneens individueel of in equipe ingeschakeld worden bij industriële aansluitingen en machinebekabeling.

Montage kabelwegen en bekabeling

DSP – Technics heeft vakmensen die volgens uw technische plannen, op professionele wijze de kabelwegen monteren, de kabels trekken en aansluiten. Tijdens de voorbereiding en uitvoering wordt aandachtig gekeken naar rentabiliteitsmaatregelen in functie van de te halen planning.

 

Kunnen wij u helpen met een technieker?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Onze electriciens zijn

VCA* gecertifieerd!