VCA gecertificeerd

 

Onderhoudstechnieken

 

Ondersteuning

U kan bij ons terecht voor ondersteuning van uw technische dienst in piekperiodes of tekorten binnen uw eigen technishe dienst. Zowel voor korte als langlopende opdrachten. 
 

Periodiek onderhoud

Ook voor periodieke onderhoudsbeurten kan u bij ons terecht. De stilstanden binnen uw bedrijf zijn duidelijk gepland en moeten in een zo kort mogelijke tijd tot een goed einde worden gebracht. Om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen kan u deze stilstand plannen met vakmensen van DSP - Technics. Tijdens een geplande productiestilstand wordt uw machinepark voorzien van een grondige onderhoudsbeurt: o.a. smeren, vervangen van lagers, riemen, kettingen en tandwielen, reinigen van vervuilde onderdelen,... Tijdens deze stilstanden kunnen onze vakmensen eveneens aanpassingswerken en / of herstellingen uitvoeren die tijdens productie niet mogelijk zijn.

Storingstechnieken

Stilstanden van uw machinepark binnen het bedrijf zijn onoverkomelijk, om dit binnen een kort mogelijke tijd te verhelpen staan onze techniekers u graag bij om de productie niet in het gedrang te brengen. 

 

 

Kunnen wij u helpen met een technieker?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact